Zoek jij nog naar mooie decoratie voor aan de muur? Kijk dan eens naar een glasschilderij. Dit is een schilderij van glas en je hebt ontelbare variaties. Zo heb je bijvoorbeeld Wanddecoratie gerecycled metaal. Dit is een duurzame variant van een gewoon glasschilderij. Een andere duurzame variant van een glasschilderij, is een glasschilderij dat tweedehands is. Zo hoeft er geen nieuwe wanddecoratie voor jou gemaakt te worden en heb je dus ook minder grondstoffen verbruikt, duurzaam dus! Wil je wel een nieuw glasschilderij, maar toch nog duurzaam. Koop dan deze vorm van wanddecoratie bij een lokaal aterlier, waardoor het niet geïmporteerd hoeft te worden.

Drie soorten persoonlijke glasschilderijen

Naast deze drie soorten glasschilderijen heb je natuurlijk ook nog allerlei verschillende soorten afbeeldingen voor jouw Glasschilderij voor aan de muur. Wil je graag een persoonlijk glasschilderij? Kijk dan naar een atelier waar je jouw eigen input kunt geven. Waar je bijvoorbeeld jouw eigen foto in kunt sturen. Een persoonlijk glasschilderij is leuk voor een landschap dat je zelf hebt gefotografeerd, een portret van de familie of van een mooie herinnering. Deze drie varianten van een glasschilderij zijn persoonlijk, waardoor je nog meer waarde hecht aan dit stukje kunst.

Vier soorten kunst verwerkt in een glasschilderij

De laatste vier glasschilderijen zijn de soorten stijlen die je kunt kiezen voor de wanddecoratie. Zo kun je kiezen voor minimalistische kunst. Bijvoorbeeld door voor een simpele vorm of een monotoon schilderij te kiezen. Daarnaast kan je ook kiezen voor een abstract schilderij. Het verhaal erachter is soms mooier dan de kunst zelf. Als derde kun je gaan voor een bekend kunstwerk. Kijk of je het meisje met de parel bijvoorbeeld op een glasschilderij kunt krijgen. Ben je niet zo van de klassieke, abstracte of minimalistische kunst. Dan heb je ook veel glasschilderijen die gewoon bestaan uit een foto afgedrukt op glas. Zo is er voor ieder een mooi glasschilderij.