Wanneer je echt eens de schoenen van een bouwmeester aan wil trekken, is het een uitdaging om een Revell modelbouw schip in elkaar te knutselen. Of je nu al een ervaren modelbouwer bent, of het gewoon eens wil proberen: iedereen zou in zijn leven eens moeten proberen een model schip in elkaar te knutselen. Voor kinderen is dit een leuke activiteit om samen met ouders te doen, maar ook voor veel volwassenen is dit nog best een uitdaging. Gelukkig komt ieder modelbouwschip met een uitgebreide instructie, zodat het voor iedereen mogelijk is hem in elkaar te zetten.

Koop een Revell model pakket en begin met bouwen

De eerste stap is natuurlijk de aanschaf van een Revell model pakket. Dit speelgoed kopen is niet lastig, omdat je het zowel online kunt vinden als in de plaatselijke speelgoedwinkel.  Voor een echt gedetailleerde Revell modelbouw, kies je een pakket met een gedetailleerd instructieboek, duidelijke afbeeldingen en stapsgewijze instructies. Gebruik het instructieboek om te begrijpen welke onderdelen je nodig hebt om het schip te bouwen. Zorg ervoor dat je alle onderdelen hebt voordat je begint. Als je klaar bent met het verzamelen van alle onderdelen, is het tijd om te beginnen met het bouwen. Ben je ervaren of hou je van een uitdaging? Probeer de set dan ook eens zonder instructies in elkaar te zetten.

Monteer de onderdelen en ga ter water

Monteer alle onderdelen volgens de instructies zodat je zeker weet dat alle delen op de goede plek zitten.  Als je klaar bent met het monteren, is het tijd om alles af te werken. Gebruik modelverf om het schip een mooie kleur te geven. Als je klaar bent met het schilderen, kun je het schip voorzien van de laatste details. Er zijn verschillende manieren om het schip te decoreren, afhankelijk van hoe gedetailleerd je het wil hebben. Je kunt het schip een antieke look geven door oude stukken hout en metaal toe te voegen, of je kunt het schip een moderne look geven door moderne accessoires toe te voegen. Is het schip klaar? Laat hem dan ter water voor de ultieme test!