Er zijn verschillende boekhoudsoftwares te vinden tijdens de zoektocht naar de perfecte optie voor jouw bedrijf. Jortt is een van de programma’s die je tijdens deze zoektocht tegen zult gaan komen en daarbij is een Jortt review zeker geen overbodige luxe. Je wilt waarschijnlijk alle ins en outs kennen voordat je besluit om definitief voor een boekhoudprogramma te kiezen. De software heeft namelijk best wel wat voordelen te bieden en het kan jou misschien wel net over de streep trekken om voor deze optie te kiezen. Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent en zo niet de voordelen misloopt.

Structuur in de boekhouding

Jortt biedt een app aan die ervoor zorgt dat jij altijd en overal de bonnetjes kunt scannen en uploaden. Zo hoef je deze niet onnodig lang te bewaren en dat scheelt een hoop chaos in de boekhouding die je ook nog zou moeten structureren. Voor iedere rechtsvorm is deze software te gebruiken en dat maakt het dan ook een breed aanbod. De software is daarnaast zo voor jou gemaakt, dat er een duidelijk menu is met een georganiseerd aanbod. Zo kun je overal gemakkelijk bij en is het niet een groot digitaal doolhof waar je je doorheen moet banen. Dit scheelt een hoop tijd.

Prijs is snel terugverdiend

Wel is het goed om te weten dat de prijs van deze software wat prijziger is dan andere softwarepakketten, maar wanneer je een mooie grote omzet hebt, dan is dit niet het aspect dat je tegen moet gaan houden om hiervoor te kiezen. Het is de beste boekhoudsoftware voor iedereen met weinig ervaring in de boekhouding en is heel erg goed op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving. Zo is de software altijd helemaal up-to-date. Dit kan jou een hoop financiële voordelen opleveren en zo heb je de hogere prijs van de software binnen no-time terugverdiend.